Ελληνικό Δίκτυο Ju Jitsu

- Σχολές και Εκπαιδευτές -

Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος - Επικεφαλής του δικτύου


Ο Ν.Λ. από το 2013, είναι αντιπρόσωπος της World Ju Jitsu Federation, για την Ελλάδα. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στις μαχητικές τέχνες και σπορ, όπως: Πάλη, Πυγμαχία, Καράτε, ΜΜΑ, Παγκράτιο, Muay Thai, Ζου Ζίτσου και Αυτοάμυνα, ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος είναι από τους ελάχιστους εκπαιδευτές της Ελλάδας τον οποίο καλούν στο εξωτερικό διάφορες οργανώσεις και ομοσπονδίες, να διδάξει σε camp και ανοικτά σεμινάρια μαχητικών τεχνών.


Είναι αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και για την Ιαπωνική οργάνωση ΜΜΑ Shooto International Organization, καθώς και για το αγωνιστικό στυλ Ju Jutsu - Hokutoryu. Κατέχει την Μαύρη Ζώνη 5 Νταν στο παραδοσιακό Ζου Ζίτσου από την παγκόσμια ομοσπονδία WJJF, καθώς και από τον διεθνή επαγγελματικό οργανισμό και αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση UPKL, ενώ είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από διεθνής φορείς και στο ΜΜΑ, Close Quarter Combat και Αυτοάμυνα.


Είναι ο πρώτος εκπαιδευτής στην Ελλάδα που οργάνωσε το σύστημα ανοικτών σεμιναρίων, όπως αυτό γίνεται στο Εξωτερικό και η WJJF Hellas, η μόνη οργάνωση που διοργανώνει τέτοιου είδους σεμινάρια, εγχώρια και διεθνή! Η προπόνηση και τα σεμινάρια μαζί του αποτελούν μοναδική εμπειρία, σύμφωνα με τα λεγόμενα υψηλόβαθμων εκπαιδευτών από διάφορα στυλ, τόσο από την Ελλάδα, αλλά κυρίως από το εξωτερικό. Όπως δηλώνει ο ίδιος είναι περήφανος για την τεχνική κατάρτιση των εκπαιδευτών που απαρτίζουν το Ελληνικό Δίκτυο Ζου Ζίτσου και σας προσκαλεί να ενταχθείτε σε μια σχολή που ανήκει στην οικογένεια της World Ju Jitsu Federation - Hellas, ώστε να ξεκινήσετε το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των μαχητικών τεχνών, στον κόσμο του Ζου Ζίτσου!

Σχολές του δικτύου:

Σχολή Ιστοσελίδα Εκπαιδευτές Διεύθυνση
1. Α.Σ. ΠΥΓΜΗ www.aspygmi.gr Νίκος Μερκούρης,
Σταμάτης Ανδριόπουλος
Λ. Βυζαντίου 121
Νέα Ιωνία, Αθήνα
2. Α.Σ. O XΡΥΣΙΠΠΟΣ www.chrysippos.gr Πάρης Κουτσαντωνόπουλος Κενταύρου 11
Ίλιον, Αθήνα
3. Α.Σ. ΑΝΕΜΟΣ Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Γενναίου Κολοκοτρώνη 46
Κουκάκι, Αθήνα
4. Γ.Σ. ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ Γιάννης Μιχελάκος Λαζαράδων 18
Κυψέλη, Αθήνα
5. Α.Σ. ΧΕΙΡΩΝ Ανδρέας Ζαραφωνίτης Πόρτο Χέλι
Αργολίδα
6. Α.Σ. ΑΘΛΟΤΕΧΝΗΣ Φωτεινή Καραουλάνη Αναλήψεως 127Α
Βόλος
7. Α.Σ. ΠΕΡΣΕΑΣ Σάββας Ματετζόγλου Καρδίτσης 7
Νίκαια, Αθήνα
8. Α.Σ. ΚΛΕΙΤΟΜΑΧΟΣ Αλέξανδρος Δουμάς Αμπελόκηποι
Θεσσαλονίκη
9. Γ.Σ.Μ.Τ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Γιώργος Λουλουδάς Λουκά Ράλλη 89
Πειραιάς
10. Α.Σ. ΑΕΙΡΟΟΣ Θοδωρής Καπούτσης Καλιθέα
Αθήνα
11. Α.Σ. KENJA CLAN Θάνος Σοφός Αγ. Ανάργυροι
Αττική